18 Nisan 2016 Pazartesi

Sofrabezi Yemek Tarifleri 5 Yaşında

Sofrabezi Yemek Tarifleri... Türkiye'nin en iddialı yemek ve yaşam portalı sofrabezi, beşinci yaş dönümünü kutluyor. 14 Mart 2011'de yayın hayatına başlayan Sofrabezi, birçok benzerini geride bırakarak özgün içeriği ile fark yaratmayı başardı.


Sofrabezi Yemek Tarifleri
Sofrabezi Yemek Tarifleri 

Sofrabezi Yemek Tarifleri... Sofrabezi, yayın hayatına başladığı 14 Mart 2011'den bugüne 4 Milyon ziyaretçiye ulaştı. Yemek tariflerinin yanı sıra, pratik bilgileri de kullanıcılarına sunan Sofrabezi, portal olmanın gereği olarak, sağlıktan, beslenmeye, kültürel içerikten hobiye geniş bir içeriğe ulaşmayı başardı.

ÖZGÜN İÇERİKLE FARK YARATTI
Sitede bulunan yemek tariflerinin tümü özgün içeriğe sahip... Bir başka site ya da portaldan tarif almak yerine Serap Turan'ın kendi mutfağında hazırlanan tarifler, yine Turan'ın kendi objektifiyle siteye ekleniyor. Özgün içerik üretme noktasında son derece hassas olan Sofrabezi, bu yönüyle benzerlerinden de sıyrılmayı başardı. Yayına başladığı 2011'de 3 milyon site ile yarışa başlayan site, bugün özgün yayıncılığının verdiği hızla ilk 30 bin site arasındaki yerini almayı başardı.

BU SOFRAYA HERKES DAVETLİ
'Geleneksel tatlar, Modern Yorumlar' sloganıyla yola çıkan Sofrabezi, bu süreçte 'Sofraya herkes davetli' çağrısıyla tüm internet kullanıcılarına hizmet vermeyi ilke edindi. 

SOFRABEZİ'Nİ HER YERE SERDİK
Sofrabezi, sadece portal yayıncılığa değil, sosyal medyaya da sofra açarak yayınını sürdürüyor. Facebook, Twitter, Friendfeed, Flickr, Twitpic, Google Plus, Youtube kanallarında da internet kullanıcılarına ulaşmaya başladı.

Twitter          : http://twitter.com/sofrabezi
Flickr              : http://www.flickr.com/photos/sofrabezi
Twitpic          : http://twitpic.com/photos/sofrabezi
Youtube        : http://www.youtube.com/sofrabezinet




Önceki tarif Next Post
Sonraki tarif Previous Post